Fysiotherapie  in Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Franeker, Drachten     Telefoon 058 - 2801525    info@fynnfysio.nl

Aanmeldformulier

Online afspraak maken bij uw fysiotherapeut.

FYNN Fysio biedt u de mogelijkheid om uw eerste afspraak online te boeken. U kunt zelf de therapeut, locatie en tijdstip kiezen. Volledig geautomatiseerd en 24/7 toegankelijk.

U kunt hieronder uw eigen account maken of inloggen (als u ooit eerder via MijnZorgtoegang vragenlijsten heeft ingevuld). Daarna kunt u zelf de afspraak vastleggen.  

Wanneer?

Het online boeken kan alleen voor de start van een nieuw behandeltraject. Niet voor vervolg behandelingen. Bent u al onder behandeling of heeft uw fysiotherapeut een eerder behandeltraject nog niet afgesloten? U krijgt dan een melding. Neem in dat geval contact met ons op.

Waar en bij wie online inplannen?

Wij hebben bepaalde tijden en therapeuten beschikbaar gesteld voor het online plannen. Online inplannen voor Orofaciale fysiotherapie (Jurjen Ament), echografie en Manuele therapie (Berttrand Hofstra) en bij Sybo Offenga is niet mogelijk.

Is het door u gewenste tijdstip niet beschikbaar, of wenst u een afspraak bij een therapeut die niet in het rijtje staat?
Bel dan FYNN Fysio op 058-2801525, gebruik het aanmeldformulier op de linkerzijde van deze pagina, of mail naar info@fynnfysio.nl. Wij plannen dan in overleg met u een afspraak in.

Online inplannen.