• Telefoon 058 - 2801525
  • info@fynnfysio.nl
  • Wiardaplantage 3, 8939 AA Leeuwarden

FYNN Fysio is blij met zo'n prachtige patienttevredenheidsscore!

Ook in 2018 werd aan onze cliënten gevraagd om na afloop van de behandeling een vragenlijst in te vullen.
Er worden vragen gesteld over 3 onderdelen, te weten:
  •  
  • Contact
  • Behandelplan
  • Praktijk

Op alle 3 onderdelen is de tevredenheidsscore bijzonder positief te noemen. Het algemene beoordelingscijfer is een 8,7.
In tijden van druk en hoge administratieve lasten is het voor ons fijn te vernemen dat wij daarnaast in goed staat zijn om goede kwaliteit van fysiotherapeutische zorg en dienstverlening te bieden.  Ons streven is om niet te verslappen en voortdurend te blijven streven naar een zo optimaal mogelijk behandelresultaat, in samenwerking met onze klant. En dat is ons gelukt!

Maar ook voor de toekomst blijven we onze scherpte behouden en staan we open voor verbeterpunten. Dus schroom niet om ons te benaderen indien u tips of adviezen voor ons heeft.
 

Voor de sporter die nets iets meer wil dan de reguliere fitnesstraining organiseert FYNN Fysio in  Zuiderburen een speciale trainingsvorm: de High-Intensity Interval Training. Dit is een intensieve training waarbij je de intensieve explosieve periodes afwisselt met korte (actieve) rustperiodes.

De totale duur van een HIIT training kan variëren van 15 tot 30 minuten waarbij bijvoorbeeld intensieve periodes van 1 minuut worden afgewisseld met 2 minuten (actieve) rust.

De training vind plaats middels een circuit waarbij je rouleert tussen verschillende oefeningen. Een rondje kan 1-2 of 3 maal worden afgelegd afhankelijk van de conditie en persoonlijke wens.

De voordelen van zo’n training zijn meer calorieën verbranden, spierbehoud, betere conditie, kortere trainingsduur dan duurtraining en meer afwisseling omdat de programma’s iedere keer verschillen.

Je traint dus iedere keer op een andere manier! De training wordt 2x per week aangeboden: op dinsdag 17.00u en op vrijdag 8.00u

De groepen bestaan uit maximaal 6 personen dus persoonlijke aandacht is gegarandeerd.

De training wordt vooraf gegaan door een warming –up inclusief rompstabiliteit training en wordt afgesloten met een buikspierkwartiertje.
Wil je meedoen? Meld je dan aan. We starten binnenkort!
 

Sinds een aantal jaren is er steeds meer vraag naar Medical Tape bij Hooikoorts.

Eerlijk toegegeven: in het begin waren we sceptisch. Maar uit ervaring is gebleken dat het toch zeer regelmatig voorkomt dat cliënten er zeker baat bij hebben! 
Vermoedelijk heeft dit te maken met de spanning van de fascia en/of de prikkeling van de sensoren in de huid, welke een positief effect hebben op de invloed van het immunoglobuline IgE (en daardoor indirect op het vrijkomen van histamine).

Daarnaast is het een pijn- en medicijnvrije aanpak waarvan wij zeggen: baat het niet dan schaadt het niet.

Dus: mocht u, met het mooie weer op komst de tranende ogen, benauwdheid en niesbuien alweer voelen aankomen... neem gerust contact op met FYNN Fysio voor het maken van een afspraak voor het aanleggen van Medical Tape.

De kosten hiervoor bedragen 15 euro per consult.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
058-2801525

Vanaf heden kunt u bij FYNN Fysio terecht voor een sportmassage of ontspanningsmassage.

Deze massages worden gegeven door Gerard Zandkuil. Gerard Zandkuil is NGS*-gediplomeerd Sportverzorger-masseur. Daarnaast is hij Conditie-Hersteltrainer en Sportspecifiek-Krachttrainer.

De massages maken geen deel uit van een fysiotherapeutische behandeling en zijn niet als zodanig te declareren bij de zorgverzekeraar.
U kunt bij FYNN Fysio terecht voor eenmalige massages, of een strippenkaart aanschaffen voor 5 of 10 massages.

De massages worden gegeven op onze hoofdlocatie in Zuiderburen Leeuwarden op de volgende dagen:
Dinsdag      13.30-17.00
Woensdag  15.30-17.30
Vrijdag        08.00-12.00

Kijk voor meer informatie  op Massage en sportmassage

Op vrijdag 22 februari wordt er op de parkeerplaats op de Wiardaplantage een grondkabel aangelegd. De parkeerplaats is die die dag niet toegankelijk voor auto's.
Bent u slecht ter been, dan kunt u uw auto op de Wiardaplantage parkeren. Anders verzoeken wij uw auto bij de Jumbo te parkeren.
De parkeerplaats is per fiets of per voet wel toegankelijk.
Onze excuses voor de overlast.