FYNN Fysio breidt uit in Bergum

Op donderdagmiddag is fysiotherapeut Jesse Wassenaar reeds aanwezig bij sportschool Happy Life 35 te Bergum. Vanaf 1 oktober zal onze aanwezigheid in Bergum worden uitgebreid. Fysiotherapeut Gerben Boonstra zal dan op de maandagochtend aanwezig zijn. Gerben en Jesse zijn naast fysiotherapeut, ook fanatieke sporters en zijn beide bekwaam in het uitvoeren van Dry Needling behandelingen. GRATIS INLOOPSPREEKUUR VOOR LEDEN OP DONDERDAG VAN 14.00-14.30
GLI bij FYNN Fysio

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Op 4 oktober gaan we los met de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI).

Het doel van de GLI is het behalen van een gezondere leefstijl voor mensen met overgewicht. Dit verloopt door middel van advies en begeleiding bij voeding, beweging, maar ook bij slaap, stress, ontspanning en positieve gezondheid.

Onze collega Sybo is fysiotherapeut en leefstijlcoach en zal je gedurende een periode van 2 jaar begeleiden in jou weg naar een duurzame gezonde leefstijl.

Deelname is, mits je aan de criteria voldoet, gratis en gaat ook niet af van je eigen risico.
Wij hopen dat ook jij deze stap naar een gezond lang leven zult zetten.

Jou huisarts kan zorgdragen voor een verwijzing voor het volgen van het COOL programma, dat gekoppeld is aan deze GLI. Kijk voor meer informatie op deze website bij het onderwerp 'specialisaties'. Aanmelden of vragen? Neem gerust contact met ons op. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 058-2801525

Klaar voor de start, Doortrappen!

Een gratis bijeenkomst van een dagdeel waarbij je handige oefeningen leert en andere tips krijgt om te kunnen blijven fietsen tot je 100ste! De bijeenkomst wordt georganiseerd door FYNN Fysio. Doe je mee?

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Je krijgt tips over het afstellen van je fiets en gebruik van hulpmiddelen zoals een helm of achteruitkijkspiegel.En je krijgt fietsgym-oefeningen zodat je fit, vertrouwd en pijnvrij kunt blijven fietsen.

13.30-14.00 welkom met koffie, thee, en wat lekkers voorstel ronde
14.00-15.00 presentatie met interactie
15.00-15.45 fietsgymnastiek
15.45-16.15 quiz
16.15-16.30 goodiebag en afsluiting

Meedoen is gratis.

Er is plek voor 12 tot 20 personen.

Tijdens de bijeenkomst staat er koffie, thee en wat lekkers klaar.

WANNEER?
Datum: woensdag 21 juni Tijdstip: van 13:30 tot 16:30 uur Locatie: FYNN Fysio, FITZ, Wiardaplantage 1, Leeuwarden

AANMELDEN
Meld je aan via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 058-2801525
Je hebt tot zondag 18 juni om je aan te melden!

1 juni Dag van de Oefentherapeut

Vandaag vieren we de Dag van de Oefentherapeut. Dit doen we samen met onze 1.700 collega-oefentherapeuten die ook bij de beroepsvereniging van oefentherapeuten zijn aangesloten. We zijn dan ook trots op ons werk!

ONZE SPECIALISTATIES ZIJN:
Algemene oefentherapie
Psychosomatische oefentherapie
Slaapoefentherapie
Pilates

BEROEPSVERENIGING EN KWALITEIT
Misschien heb je er wel eens van gehoord: de beroepsvereniging van oefentherapeuten. Het was een bewuste keuze om onze praktijk hierbij aan te sluiten. De beroepsvereniging ontwikkelt én borgt namelijk de kwaliteit van ons beroep. Jij kunt dan ook vertrouwen op de best mogelijke kwaliteit van zorg.

BEL OF MAIL VOOR EEN AFSPRAAK
Heb jij hulp nodig? Bel of mail om een afspraak te maken! Op onze website lees je meer over onze behandelingen. Deel dit bericht gerust ook met mensen die mogelijk baat hebben bij een oefentherapiebehandeling.

FYNN Fysio straks ook in Bergum

Vanaf 1 juni 2023 zal FYNN Fysio ook een dependance openen in Bergum. Wij zullen onze intrek nemen bij sportschool Happy Life te Bergum en verheugen ons op onze samenwerking!
Fysiotherapeut Jesse Wassenaar zal namens FYNN Fysio zitting nemen in Bergum. U kunt bij Jesse terecht voor onder andere de volgende klachten:

- sportgerelateerde klachten of blessures
- algemene fysiotherapie
- rug/nek/ schouderklachten
- revalidatie en herstel

Jesse is als fanatiek sporter vast helemaal op zijn plek bij Happy LIfe in Bergum. Wij wensen Jesse succes toe op deze nieuwe locatie!
Wilt u kennismaken of een afspraak inplannen bij fysiotherapeut Jesse in Bergum? Neem gerust contact op met FYNN Fysio.