• Telefoon 058 - 2801525
 • info@fynnfysio.nl
 • Wiardaplantage 3, 8939 AA Leeuwarden


Op 10 juni is FYNN Fysio gesloten in verband met 2e pinksterdag.
Op 14 juni is FYNN Fysio gesloten in verband met de start van de verbouwing van de fitnesszaal. Jurjen Ament is op deze dag wel aanwezig in Heerenveen.
 
Vanaf vrijdag 14 juni tm zondag 23 juni is de fitnesszaal in Zuiderburen gesloten.
 
De fitnesszaal van FYNN Fysio is in 2009 ingericht. Uiteraard zijn in de loop der tijd wel eens wat materialen gerepareerd, vervangen of toegevoegd. Maar dat neemt niet weg dat de zaal inmiddels wel een rigoureuze opknapbeurt kan gebruiken. Dit staat gepland in week 25.

Wat betekent dit voor u?
Medische trainingstherapie:
Patiënten die gebruik maken van medische trainingstherapie zullen we een aangepast programma aanbieden in onze geïmproviseerde oefenzaal.
 
Fysiofitnesskandidaten welke 1x per week sporten:
In  de week van vrijdag 14 juni tm zondag 23 juni kunt u niet sporten. Dit moment kunt u op een ander moment inhalen.
 
Fysiofitness kandidaten welke 2x per week sporten:
Klanten die twee keer per week trainen kunnen 1x gebruik maken van de extra trainingsmogelijkheden in de Techumerpleats op:
 • Donderdag 13 juni 9.30 – 10.30
 • Maandag 17 juni 13.30 - 14.30
 • Maandag 17 juni 18.00-19.00
 • Maandag 17 juni 20.00-21.00
 • Vrijdag 21 juni 16.30 - 17.30
 
Fysiofitnesskandidaten in de vrijdaggroep:
Voor klanten die op vrijdag trainen betekent het dat er op 2 vrijdagen niet getraind kan worden. Wij bieden jullie de mogelijkheid om 1x  gebruik te maken van de extra trainingsmogelijkheden in de Techumerpleats op:
 • Donderdag 13 juni 9.30 – 10.30
 • Maandag 17 juni 13.30 - 14.30
 • Maandag 17 juni 18.00-19.00
 • Maandag 17 juni 20.00-21.00
 • Vrijdag 21 juni 16.30 - 17.30
Het andere trainingsmoment kunt u desgewenst op een later moment inhalen.
 
Het kan zijn dat de fysiotherapeut in overleg met u afwijkt van deze regeling.
In week  23 en 24 zal uw fysiotherapeut afspraken met u maken over de planning in week 25. Uiteraard kunt u ons ook mailen of bellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 058-2801525
Excuses voor het ongemak -> u krijgt er iets moois voor terug!
 
Team FYNN Fysio
 

Vrijdag 31 mei was het weer tijd voor het jaarlijkse teamuitje van FYNN Fysio. Gezien ons team bestaat uit sportieve, energieke mensen is een passief uitje niet aan ons besteed. Al wordt het toch steeds wat ingewikkelder om weer iets origineels te bedenken. We hebben tenslotte al eens een workshop Curling gedaan, geroeid en geklommen. Maar gelukkig had de organisatie toch weer iets heel origineels in petto: wadlopen!!
Het leek eerst een makkie, maar vergis je niet... na 3 kwartier soppend langs de kustlijn gelopen te hebben, maakten we dan eindelijk de draai richting Ameland en belandden we diep in het slijk. Verstand op nul en doorgaan dan maar; meer opties zijn er eigenlijk niet.
Af en toe tot de bips toe in het water, over mosselbanken of zachtere ondergrond banjerden we richting de overkant. Onderweg zagen we zelfs lepelaars!
Eenmaal aangekomen op Ameland liepen we richting noordzeestrand, waar we konden meeliften op de huifkar, zodat we in Nes nog een hapje konden eten, een Nobeltje konden drinken en een beetje konden bijkomen van de prachtige tocht. Twee collega's konden er helaas niet bij zijn. Misschien moeten we dit volgend jaar dan nog maar eens over doen....

Op 30 en 31 mei is onze praktijk gesloten.
Op 31 mei gaan we met zijn allen wadlopen. Gezellig met zijn allen door de blubber. We kijken er naar uit.
Vanaf maandag 3 juni zijn we u graag weer van dienst!

De fitnesszaal van FYNN Fysio op onze hoofdlocatie in Zuiderburen, is in 2009 ingericht.
Uiteraard zijn in de loop der tijd wel eens wat materialen gerepareerd, vervangen of toegevoegd.
Maar dat neemt niet weg dat de zaal inmiddels wel een rigoureuze opknapbeurt kan gebruiken. Dit staat gepland in week 25.

Vanaf vrijdag 14 juni tm zondag 23 juni is de fitnesszaal gesloten.

Medische fitness kan, hetzij in aangepaste vorm, doorgaan.
Voor fysiofitness worden een aantal alternatieven aangeboden-> daarover later meer.

Tot voor kort was Dry Needling nog een onbekend fenomeen. Inmiddels niet meer. De vraag naar Dry Needling wordt door toenemende bekendheid steeds groter. Toch is het belangrijk om altijd eerst te beoordelen of Dry Needling de beste behandelmethode is voor uw klacht. Dat doen wij door middel van een onderzoek een aantal testjes.
FYNN Fysio heeft een bewuste keuze gemaakt om haar fysiotherapeuten op te laten leiden door Dry Needling Domburg van Frank Timmermans. Een onderdeel van deze opleiding zijn de jaarlijks terugkerende terugkombijeenkomsten, zodat door middel van controlemomenten de kennis en vaardigheid wordt geborgd. Wij zijn enthousiast over de resultaten die wij met Dry Needling bereiken.
Wilt u weten of u met Dry Needling ook van uw klachten af komt? Neem dan contact op met FYNN Fysio. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 058-2801525