Aftrap Doortrappen seizoen 2024

De lente brengt niet alleen zonnestralen en bloeiende natuur, maar ook een nieuw Doortrappenseizoen! Op woensdag 27 maart trappen we in Fryslân het doortrappen seizoen af. Gemeente Leeuwarden, de Fietsersbond en bv SPORT organiseren op deze provinciale aftrapdag een mooie fietstocht voor inwoners van de gemeente Leeuwarden. Bent u erbij?
U fietst onder andere naar Zuiderburen, waar onder andere onze collega fysiotherapeut Manoek Westra van FYNN Fysio een activiteit zal organiseren. Heeft u zich al aangemeld?

FYNN Fysio in Bergum

De aanwezigheid van FYNN Fysio in Bergum is aangepast.
Vanaf heden is Gerben Boonstra aanwezig op maandagmiddag. Op donderdagmiddag is Jesse Wassenaar aanwezig.

Gerben en Jesse zijn beide fysiotherapeut en beschikken over de vaardigheid om Dry Needling toe te passen.
Op donderdagmiddag tussen 14.00-14.30 kunnen leden van Happy LIfe 35 terecht voor het gratis inloopspreekuur. Heb je twijfels of je (sport) blessure, loop dan even binnen en vraag om advies.

Vrijdagmiddag 1 maart teamuitje

Op vrijdagmiddag 1 maart zijn wij niet bereikbaar in verband met ons (welverdiende) teamuitje. Mocht u een afspraak willen maken of wijzigen, wilt u ons dan een email sturen?
Bellen en de voicemail inspreken is uiteraard ook mogelijk.
Vanaf maandag 4 maart zijn wij weer aanwezig.

Met vriendelijke groet,

Team FYNN Fysio
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
058-2801525

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) start op 13 maart

Onze eerste GLI groep is al een tijdje onderweg en dat gaat goed!
De deelnemers werken hard aan hun weg naar een gezondere leefstijl. Niet alleen zij zijn enthousiast, maar onze leefstijlcoach Sybo Offenga ook.
Heeft u zich al aangemeld voor de volgende groep? Dan kunnen wij u blij maken met het nieuws dat wij op 13 maart van start gaan. Binnenkort ontvangt u hier nadere informatie over.
Gezien er nog een paar plekjes vrij zijn is onze vraag: wil je ook nog meedoen? Meld je dan nu nog aan!

De Gecombineerde Leefstijl Interventie is speciaal bedoeld voor mensen met overgewicht of obesitas die graag willen dat hun leefstijl verbetert.
Je komt in aanmerking voor de GLI als je:
Je een BMI hebt boven de 30.
Je een BMI tussen de 25 en 30 en een buikomvang van meer dan 88 cm hebt (vrouwen).
Je een BMI tussen de 25 en 30 en een buikomvang van meer 102 cm hebt (mannen).
Je een BMI hebt tussen de 25 en 30 en (een verhoogd risico op) diabetes, cardiovasculaire aandoeningen, artrose of slaapapneu.
Je gemotiveerd bent om je leefstijl voorgoed te veranderen.

Onze collega Sybo Offenga is fysiotherapeut en leefstijlcoach en zal je gedurende een periode van 2 jaar begeleiden in jou weg naar een duurzame gezonde leefstijl. Dit verloopt door middel van advies en begeleiding bij voeding, beweging, maar ook bij slaap, stress, ontspanning en positieve gezondheid.

Deelname is, mits je aan de criteria voldoet, gratis en gaat ook niet af van je eigen risico. Wij hopen dat ook jij deze stap naar een gezond lang leven zult zetten.

Jou huisarts kan zorgdragen voor een verwijzing voor het volgen van het COOL programma, dat gekoppeld is aan deze GLI. Kijk voor meer informatie op deze website bij het onderwerp 'specialisaties'. Aanmelden of vragen? Neem gerust contact met ons op. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 058-2801525

Valpreventiemiddag bij FYNN Fysio groot succes

Op 13 februari vond bij Fitz Beter Gezond een valpreventiemiddag 'Stevig op de Been' plaats.

Tijdens deze gezellige bijeenkomst zijn alle 18 enthousiaste aanwezigen geïnformeerd over alles wat te maken heeft met vallen en het voorkomen ervan.
Ook is er een valrisicotest afgenomen.

Op 27 februari start de in Balans Valpreventiegroepstraining.

De volgende valpreventiemiddag zal op 28 mei starten. Voor inschrijving of meer informatie kunt u contact opnemen met FYNN Fysio door te bellen of een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.