• Telefoon 058 - 2801525
  • info@fynnfysio.nl
  • Wiardaplantage 3, 8939 AA Leeuwarden

We lopen al een tijdje rond met het idee om iedere donderdagochtend te gaan wandelen vanuit onze hoofdlocatie in Zuiderburen.
Vindt u het leuk om mee te doen aan een wekelijks wandeluurtje? Met aansluitend een kopje koffie?
Meldt u zich dan gerust aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan noteren wij uw naam alvast en informeren wij u over onze plannen.
 

Goedemorgen. Lekker geslapen ? Of is dat wederom weer niet zo goed gelukt? Dat is heel vervelend en misschien is het een schrale troost: u bent niet de enige. Vanochtend besteedde zelfs de NOS aandacht aan dit onderwerp.
Marloes Lahuis, onze psychosomatisch fysiotherapeut is gespecialiseerd in slaapproblemen. Zij kan samen met u toewerken naar weer een gezonde nachtrust. Neem gerust contact op met FYNN Fysio voor meer informatie.

https://nos.nl/artikel/2222621-een-op-de-vijf-nederlanders-slaapt-slecht.html

Vandaag is de dag dat wij afscheid nemen van onze gewaardeerde collega Renske van Hooijdonk. Renske heeft een nieuwe baan aanvaard in haar woonplaats Lelystad.
Wij bedanken Renske voor haar inzet en samenwerking en zullen haar vast en zeker gaan missen! Veel succes met je verdere loopbaan als Orofaciaal Fysiotherapeut, Renske!

We kunnen het niet laten. Vanaf nu zijn wij ook te vinden op Instagram. We willen natuurlijk wel een beetje met de tijd mee gaan.
Benieuwd naar wat daar op te zien is?
Neem gerust een kijkje! U kunt ons heel gemakkelijk vinden.