Fysiotherapie  in Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Franeker, Drachten     Telefoon 058 - 2801525    info@fynnfysio.nl

De vakantieperiode is in volle gang. De campings en vakantiehuisjes in Friesland zijn druk bezet. En ook op het water zijn vele vakantiegangers te vinden. In zeilboten, moterboten, racebootjes, maar ook suppend.

Het kan voorkomen dat fysiotherapie even niet kan wachten totdat u thuis bent. Weet dan dat de fysiotherapeuten van FYNN Fysio er voor u zijn.
Uw klacht wordt door middel van een onderzoek en aantal testen in kaart gebracht. Vervolgens kan een behandeling worden opgestart en/of ontvangt u advies wat u zelf kunt doen om uw klacht te verminderen. Dit alles hangt af van de ernst van de klacht en hoe lang u nog in Friesland bent. Uiteraard kunnen wij zorgen voor een goede overdracht naar uw eigen fysiotherapeut.

Hopelijk kunt u pijnvrij en zorgeloos genieten van uw verblijf in Friesland. Maar mocht het even niet meezitten, weet dat wij iets voor u kunnen betekenen.

Informeer gerust naar de mogelijkheden door te bellen met 058-2801525 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.