GLI FYNN Fysio 2024

GLI Nieuwe groep 2024

Op 1 november 2023 start onze eerste GLI groep. We kunnen niet wachten om te beginnen!

Graag starten we in 2024 onze volgende groep op. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben zullen we de startdatum bepalen.

Wil jij ook meedoen? Meld je dan alvast aan!

De Gecombineerde Leefstijl Interventie is speciaal bedoeld voor mensen met overgewicht of obesitas die graag willen dat hun leefstijl verbetert.

Je komt in aanmerking voor de GLI als je:
Je een BMI hebt boven de 30.
Je een BMI tussen de 25 en 30 en een buikomvang van meer dan 88 cm hebt (vrouwen).
Je een BMI tussen de 25 en 30 en een buikomvang van meer 102 cm hebt (mannen).
Je een BMI hebt tussen de 25 en 30 en (een verhoogd risico op) diabetes, cardiovasculaire aandoeningen, artrose of slaapapneu.
Je gemotiveerd bent om je leefstijl voorgoed te veranderen.

Onze collega Sybo Offenga is fysiotherapeut en leefstijlcoach en zal je gedurende een periode van 2 jaar begeleiden in jou weg naar een duurzame gezonde leefstijl. Dit verloopt door middel van advies en begeleiding bij voeding, beweging, maar ook bij slaap, stress, ontspanning en positieve gezondheid.

Deelname is, mits je aan de criteria voldoet, gratis en gaat ook niet af van je eigen risico. Wij hopen dat ook jij deze stap naar een gezond lang leven zult zetten.

Jou huisarts kan zorgdragen voor een verwijzing voor het volgen van het COOL programma, dat gekoppeld is aan deze GLI. Kijk voor meer informatie op deze website bij het onderwerp 'specialisaties'. Aanmelden of vragen? Neem gerust contact met ons op. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 058-2801525