Nieuw bij FYNN Fysio: HENK: Specialistisch Centrum voor Hoofd- En Nekklachten, tinnitus, halsklachten en kaakproblemen.

Nieuw bij FYNN Fysio: HENK: Specialistisch Centrum voor Hoofd- En Nekklachten, tinnitus, halsklachten en kaakproblemen.

Wij zien bij FYNN Fysio veel mensen met nekpijn, hoofdpijn, kaakklachten, duizeligheid en tinnitus. Wat opvallend is, is dat veel van onze klanten een (vaak onnodig) lang traject aan zorg/ hulp hebben doorlopen. Vaak hebben deze hoofd/hals klachten met elkaar te maken en dit maakt de klacht soms erg complex.

Binnen ons team groeide de interesse om ons meer te verdiepen in deze materie. In de loop der jaren hebben collega’s dan ook aanvullende scholing gevolgd op het gebied van problematiek in en rond het hoofd/halsgebied. Je mag gerust zeggen dat FYNN Fysio de expertise in huis heeft om hulpvragen op dit vlak goed te kunnen beantwoorden.

Met HENK (Hoofd En Nek Klachten) bundelen wij onze expertise en zijn wij onze klanten optimaal van dienst. Dit doen wij tijdig, efficiënt en persoonsgericht.

Met het specialistisch centrum HENK bundelen wij onze kennis om onze zorg nog beter op uw situatie aan te passen. Op een zorgvuldige manier brengen wij uw klachten in kaart waarna wij u zo goed mogelijk helpen met een brede mogelijkheid aan behandelingen. Kijk op de website van FYNN Fysio voor meer informatie over HENK: Specialistisch Centrum voor Hoofd- En Nekklachten, tinnitus, halsklachten en kaakproblemen.