• Telefoon 058 - 2801525
  • info@fynnfysio.nl
  • Wiardaplantage 3, 8939 AA Leeuwarden

Voor de sporter die nets iets meer wil dan de reguliere fitnesstraining organiseert FYNN Fysio in  Zuiderburen een speciale trainingsvorm: de High-Intensity Interval Training. Dit is een intensieve training waarbij je de intensieve explosieve periodes afwisselt met korte (actieve) rustperiodes.

De totale duur van een HIIT training kan variëren van 15 tot 30 minuten waarbij bijvoorbeeld intensieve periodes van 1 minuut worden afgewisseld met 2 minuten (actieve) rust.

De training vind plaats middels een circuit waarbij je rouleert tussen verschillende oefeningen. Een rondje kan 1-2 of 3 maal worden afgelegd afhankelijk van de conditie en persoonlijke wens.

De voordelen van zo’n training zijn meer calorieën verbranden, spierbehoud, betere conditie, kortere trainingsduur dan duurtraining en meer afwisseling omdat de programma’s iedere keer verschillen.

Je traint dus iedere keer op een andere manier! De training wordt 2x per week aangeboden: op dinsdag 17.00u en op vrijdag 8.00u

De groepen bestaan uit maximaal 6 personen dus persoonlijke aandacht is gegarandeerd.

De training wordt vooraf gegaan door een warming –up inclusief rompstabiliteit training en wordt afgesloten met een buikspierkwartiertje.
Wil je meedoen? Meld je dan aan. We starten binnenkort!