Pilates en fitness bij FYNN Fysio

Hé wat leuk! Pilates! Pilates wordt al jaren aangeboden in Zuiderburen, door oefentherapeut Elzelien, maar sinds1 maart valt Pilates onder de vlag van FYNN Fysio en kan desgewenst ook gecombineerd worden met fitness.

Perfect Pilates is geschikt voor iedereen die op een plezierige manier wil werken aan kracht, lenigheid en stabiliteit. Ons lichaam is opgebouwd uit spierketens die samenwerken.

Bij het optillen van een been zijn er meerdere spieren tegelijk actief. Door deze spierketens bewust te gebruiken in de vorm van oefeningen, wordt het hele lichaam getraind. Op efficiënte wijze werkt u aan uw totale lichaam en conditie. Overbelaste spieren worden hierbij ontlast en verwaarloosde spieren geactiveerd en versterkt.

Elzelien houdt tijdens de lessen rekening met uw individuele wensen en mogelijkheden. Doorgewinterde sporters die efficiënt willen sporten of hun trainingsschema willen afwisselen vinden wat ze zoeken in de lessen Perfect Pilates.

Maar ook wanneer u weinig sport of kampt met nek-, schouder- en/of rugklachten is de training perfect aan te passen aan uw conditie. Dit geldt ook voor mensen die herstellen van een ziekte, zwangerschap of operatie.
Iets voor u? Neem gerust contact op met FYNN Fysio om de mogelijkheden te bespreken.