Hoofdlocatie FYNN Fysio is verhuisd

Hoofdlocatie FYNN Fysio is verhuisd

Het is gelukt! Nog voor de feestdagen is onze hoofdlocatie verhuisd naar onze nieuwe praktijk in het zelfde pand. De afgelopen maanden stonden in het teken van de verbouwing van de rechtervleugel van de Wiardaplantage en vorig weekend was het zover: de verhuizing van nummer 3, naar nummer 1.

Ten eerste willen wij onze collega's bedanken voor het meedenken, het vertrouwen en de hulp. Wij hebben de klus met elkaar geklaard! Ook willen wij André van het Land van Bouwdoq bedanken voor de uitstekende begeleiding van het grote bouwproject. Het kon niet beter! En ook Sietze Vanderheide en zijn collega's hebben zich wekenlang in het zweet gewerkt om de klus op tijd te klaren. Marcel Hamstra van Aviato, bedankt voor de rust en het vertrouwen op ict/technisch gebied. Lauwersdesign danken wij voor de belettering op de deuren en Herwig Smits en Sander Renkema: bedankt voor het vertrouwen.
Ook al moeten er nog wat puntjes op de i worden gezet; wij zijn blij met het resultaat! Daarnaast hopen wij dat onze collega's van Fitz Beter Gezond, maar ook onze klanten mogen genieten van de rust, want zo'n bouwproject gaat gepaard met veel lawaai en stof!

Onze praktijk blijft gevestigd op de eerste verdieping, maar dan in de andere vleugel (boven Fitz). Om ons te bereiken kunt u de ingang op de hoek van het pand nemen (ingang Fitz Beter Gezond). Daar bevindt zich de lift en de trap naar onze praktijkruimte op de eerste verdieping.
FYNN Fysio, Wiardaplantage 1 8939AA Leeuwarden