Fysiotherapie  in Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Franeker, Drachten     Telefoon 058 - 2801525    info@fynnfysio.nl

Welkom bij FYNN Fysio

Fysiotherapie Noord Nederland, oftewel FYNN Fysio, is een fysiotherapiemaatschap in Friesland. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Leeuwarden (Zuiderburen). Daarnaast heeft FYNN Fysio een aantal nevenvestigingen in en rond Leeuwarden.

FYNN Fysio is een Keurmerkpraktijk en voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapeutische zorg, transparantie en service.
FYNN Fysio bestaat uit een professioneel team van 8 fysiotherapeuten. Twee managers en een praktijkondersteuner zorgen voor de nodige ondersteuning.

De locaties van FYNN Fysio
Gezien wij beschikken over diverse specialisaties bieden wij onze diensten niet alleen aan vanuit onze hoofdlocatie in Leeuwarden maar ook vanuit diverse nevenvestigingen in de provincie Friesland. Hierdoor hoeven onze cliënten meestal minder ver te reizen. Alle medewerkers zijn werkzaam op de hoofdlocatie, zodat daar regematig een ontmoeting en afstemming kan plaatsvinden. Daarnaast zijn zij werkzaam op 1 of meerdere nevenvestigingen. 

- FYNN Fysio, Leeuwarden, locatieZuiderburen (hoofdlocatie);
- FYNN Fysio, Leeuwarden, locatie de Techumerpleats; 
- FYNN Fysio, Leeuwarden, locatie de Rengerslaan; 
- FYNN Fysio, Dokkum, locatie sportcentrum Palestra; 
- FYNN Fysio, Dokkum, locatie de Donger; 
- FYNN Fysio, Franeker, locatie sportcentrum Shape; 
- FYNN Fysio, Drachten, locatie Moleneind; 
- FYNN Fysio, Heerenveen, locatie Vellinga Adfysio.

U kunt bij het onderdeel 'locaties' lezen welke fysiotherapeuten waar werkzaam zijn.

Een afspraak maken bij FYNN Fysio
Afspraken voor alle locaties van FYNN Fysio worden gemaakt vanuit de hoofdlocatie aan de Wiardaplantage 3 in Zuiderburen, Leeuwarden. U kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken. Ook is het mogelijk online een afspraak in te plannen, of door even langs te komen op onze hoofdlocatie.

Fitness
FYNN Fysio biedt op de locaties Zuiderburen en de Techumerpleats zowel fitness als medische fitness aan. Er wordt getraind in kleine groepen, onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Kwaliteit hoog in het vaandel
Bij FYNN Fysio kunt u rekenen op profesionele fysiotherapeutische zorg en dienstverlening voor zowel eenvoudige als complexe klachten. Wij zijn een Keurmerkpraktijk en beschikkken over een aantal specifieke vaardigheden en specialisaties.

Coronamaatregelen
Wij hebben maatregelen getroffen om veilig en verantwoorde zorg te kunnen (blijven) leveren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Image
Image
Image