Image

Welkom bij FYNN Fysio

Fysiotherapie Noord Nederland, oftewel FYNN Fysio, is een fysiotherapiemaatschap in Friesland en Drenthe. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Leeuwarden (Zuiderburen). 

Kwaliteit hoog in het vaandel
Bij FYNN Fysio kunt u rekenen op profesionele fysiotherapeutische zorg en dienstverlening voor zowel eenvoudige als complexe klachten. Wij beschikkken over een aantal specifieke vaardigheden en specialisaties.
FYNN Fysio is een SKF-label Keurmerkpraktijk en voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapeutische zorg, transparantie en service.
FYNN Fysio bestaat uit een professioneel team van elf fysiotherapeuten en een oefentherapeut, twee praktijkmanagers en een praktijkondersteuner.

De locaties van FYNN Fysio
Gezien wij beschikken over diverse specialisaties bieden wij onze diensten niet alleen aan vanuit onze hoofdlocatie in Leeuwarden maar ook vanuit diverse nevenvestigingen in de provincie Friesland en Drenthe. Hierdoor hoeven onze cliënten meestal minder ver te reizen. Alle medewerkers zijn werkzaam op de hoofdlocatie, zodat daar regematig een ontmoeting en afstemming kan plaatsvinden. Daarnaast zijn zij werkzaam op 1 of meerdere nevenvestigingen. U kunt, bij het onderdeel 'locaties', lezen welke fysiotherapeuten waar werkzaam zijn.

Een afspraak maken bij FYNN Fysio
Afspraken voor alle locaties van FYNN Fysio worden gemaakt vanuit de hoofdlocatie aan de Wiardaplantage 1  in Zuiderburen, Leeuwarden.U kunt telefonisch (058-2801525) of via de mail (info@fynnfysio.nl) een afspraak maken. Ook is het mogelijk online een afspraak in te plannen, of door even langs te komen op onze hoofdlocatie.

Vitaliteit
Bij FYNN Fysio zijn wij groot voorstander van het motto: "voorkomen is beter dan genezen". Wij begeleiden u graag bij het verbeteren en/of behouden van u gezondheid en het voorkomen van achteruitgang. Om deze reden zijn wij nauw betrokken bij het vitaliteitsplein Fitz Beter Gezond. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Fitz.

 

 

Image
Image
Image
Image
Image