Fysiotherapie  in Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Franeker, Drachten     Telefoon 058 - 2801525    info@fynnfysio.nl

Welkom bij FYNN Fysio

Fysiotherapie Noord Nederland, oftewel FYNN Fysio, is een fysiotherapiemaatschap in Friesland. FYNN Fysio is een pluspraktijk en voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van fysiotherapeutische zorg, transparantie en service. FYNN Fysio bestaat uit een professioneel team van 8 fysiotherapeuten. Twee managers en een praktijkondersteuner zorgen voor de nodige ondersteuning.

De locaties van FYNN Fysio
Gezien wij beschikken over diverse specialisaties bieden wij onze diensten niet alleen aan vanuit onze hoofdlocatie in Leeuwarden maar ook vanuit diverse nevenvestigingen in de provincie Friesland. Hierdoor hoeven onze cliënten meestal minder ver te reizen. U kunt bij het onderdeel 'locaties' lezen welke fysiotherapeuten daar werkzaam zijn.

Een afspraak maken bij FYNN Fysio
Afspraken voor alle locaties van FYNN Fysio worden gemaakt vanuit de hoofdlocatie aan de Wiardaplantage 3 in Zuiderburen, Leeuwarden.

Fitness
FYNN Fysio biedt op de locaties Zuiderburen en de Techumerpleats zowel fitness als medische fitness aan. Er wordt getraind in kleine groepen, onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Kwaliteit hoog in het vaandel
Bij FYNN Fysio kunt u rekenen op profesionele fysiotherapeutische zorg en dienstverlening voor zowel eenvoudige als complexe klachten.

Coronamaatregelen
Wij hebben maatregelen getroffen om veilig en verantwoorde zorg te kunnen (blijven) leveren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Image
Image