Medische fitness

Als uw fysiotherapeut heeft geconstateerd dat uw klachten grotendeels of volledig kunnen verdwijnen door actieve trainingstherapie, kunt u onder begeleiding van uw fysiotherapeut in de fitnesszaal aan de slag gaan met oefeningen om uw conditie en/of spierkracht te verbeteren. Medische fitness kan in veel gevallen de juiste behandeling voor u zijn, als blijkt dat kracht- en/of conditietraining herstelbevorderend werkt.

Er zal in overleg met u een trainingsschema, specifiek gericht op uw situatie, worden samengesteld. Voorafgaand of tijdens iedere training zal uw fysiotherapeut met u kijken hoe het u vergaat. Indien nodig wordt het trainingsschema bijtijds aangepast.

Bij de medische fitness van FYNN Fysio traint u alleen, of samen met een kleine groep medepatiënten onder begeleiding van uw fysiotherapeut. Een trainingsgroep kan bestaan uit een combinatie van mensen die fysiofitness volgen en/of medische fitness volgen. 

De medische fitness wordt beëindigd als uw behandeldoel is behaald. Desgewenst kunt u de training voortzetten door u een fitnessabonnement af te sluiten.

Tijden fitness & medische fitness

09.30u
11.00u
16.00u
19.00u
19.30u Techumerpleats
 
 
 
09.30u
12.00u
16.30u
19.00u (HIIT)
09.30u
11.00u
16.00u
 

09.30u 
11.30u
19.00u (HIIT)

09.30u (Zuiderburen en de Techumerpleats)

11.00u

13.30u

 

Deel nemen aan fysiofitness?


Er geldt een maximale groepsgrootte van 8 personen (exl. begeleider); vergeet u zich niet aan - of af te melden?

Kleedkamers en douches zijn geopend;

Mocht u interesse hebben om deel te nemen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u desgewenst de fitnesszaal laten zien en nadere uitleg geven.

Vergeet niet uw eigen bidon, schone schoenen en een handdoek mee te nemen.

Fitness

FYNN Fysio biedt u de mogelijkheid om op een verantwoorde manier te sporten.
Wij hanteren geen jaarabonnement. 

In Zuiderburen en Techum kunt u terecht voor fysiofitness in kleine groepen (maximaal 8) onder begeleiding van een fysiotherapeut. 
 
Tijdelijk opzeggen van uw fitnessabonnement is mogelijk, met in acht neming van 1 volle maand opzegtermijn. Uw recht op uw plek komt hiermee te vervallen.
Image

Tarieven fitness

Indien u aanvullend verzekerd bent worden veelal de kosten voor medische fitness vergoed door uw verzekeraar. De duur van medische fitness is maximaal 3 maanden, tenzij u een chronische aandoening heeft, waarvoor langer dan 3 maanden en maximaal 12 maanden vergoeding mogelijk is. Raadpleeg uw polisvoorwaarden om te zien welke vergoeding medische fitness u krijgt.

De tarieven van de reguliere fitnessabonnementen vindt u hier.