Fysiotherapie in Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Franeker, Drachten 058 2801525  info@fynnfysio.nl    AFSPRAAK MAKEN
actie-Fynn_Fysio_2021-Marieke_Balk_Fotografie-25.jpg

Algemene fysiotherapie bij FYNN Fysio

De fysiotherapeuten van FYNN Fysio zijn deskundig op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. Wij adviseren, begeleiden en behandelen klanten met allerlei verschillende klachten. Door middel van gerichte begeleiding leert u voldoende en verantwoord te bewegen.

Directe toegankelijkheid bij FYNN Fysio

U kunt zonder verwijzing met uw klachten of vragen bij FYNN Fysio terecht.

Na aanmelding wordt er een afspraak gemaakt voor een screening, waarbij de fysiotherapeut beoordeelt of de klacht in aanmerking komt voor een fysiotherapeutische behandeling. De screening neemt ongeveer tien minuten in beslag. Na de screening volgt - indien van toepassing - een intake en onderzoek. Deze intake is bedoeld om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van uw algemene gezondheidstoestand, de oorzaak en verloop van uw klacht en uw verwachtingen.
Het kan echter zijn dat de fysiotherapeut na de screening tot de conclusie komt dat uw klacht niet in aanmerking komt voor behandeling of dat nader onderzoek door huisarts of specialist gewenst is. In overleg met u worden verdere stappen ondernomen.

Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie aan huis is onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Wij kunnen u hier nader over informeren. Voor een behandeling aan huis is een verwijsbrief van uw huisarts of specialist een vereiste.

Onze specialisten