Werkzaam op vestiging

Erwin Landman

Erwin Landman

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Shockwave
  • Adviseur Arbeid en Gezondheid

BIG registratienummer: 59932486104

Beste bezoeker,

Welkom bij Fynn Fysio! Mijn naam is Erwin Landman en sinds januari 2023 mag ik mij algemeen fysiotherapeut noemen. De opleiding heb ik gevolgd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Tijdens de opleiding heb ik de minors Kinderen en Sport gevolgd.
Het lichaam heeft een natuurlijk herstelvermogen om klachten en blessures zelf op te lossen. Helaas lukt het lichaam dit niet altijd. Dit is waar mijn collega’s en ik in beeld komen. Met het juist opzetten van een behandelplan wil ik u graag helpen met het verminderen, verhelpen en uiteindelijk ook het voorkomen van de klachten.

Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met sport en ligt mijn passie bij het voetballen. Momenteel doe ik dit in Lemmer. Tijdens de opleiding heb ik ook vier jaar stage gelopen bij voetbalclubs in Groningen en heb ik verschillende voetballers geholpen in hun herstel.

Tijdens de opleiding werd altijd gezegd dat je eigenlijk pas begint te leren wanneer je klaar bent met de Bachelor Fysiotherapie. Er zijn talloze mogelijkheden binnen de fysiotherapie en daarom ga ik in Maart 2023 weer beginnen met mijn kennis te verbreden. Dit namelijk met de cursus Adviseur Arbeid en Gezondheid aan het Saxion.

Zelf werk ik op de locaties Zuiderburen en Techumerpleats in Leeuwarden.

Graag tot ziens!