Fysiotherapie  in Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Franeker, Drachten     Telefoon 058 - 2801525    info@fynnfysio.nl

Werkzaam op vestiging

Team

Gerard Zandkuil

Gerard Zandkuil

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Shockwave
  • NGS gediplomeerd sportverzorger/ masseur
  • Conditie- en hersteltrainer
  • Sportspecifieke krachttrainer
  • Aandachtsgebied: Orofaciale fysiotherapie

BIG registratienummer: 99926616804

Hallo. Ik ben Gerard Zandkuil en ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in 2019. Na 20 jaar ambtenarij heb ik mij omgeschoold en hiermee is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Naast mijn vroegere werk was ik wel actief als sportverzorger-masseur en als conditie-loop-kracht en revalidatietrainer. Fysiotherapie was dus een logische vervolgstap voor mij.

Als fysiotherapeut wil ik graag bijdragen aan het herstel van uw klacht(en) en om recidive van de klachten te voorkomen. Hiervoor moeten we de oorzaak en instant houdende factoren achterhalen en aanpakken. Het samenwerken aan het herstel geeft mij veel voldoening!

Kennis en inzicht van (de oorzaak) van uw klacht(en) is vaak de eerste stap naar het oplossen hiervan. Door samen aan uw herstel te werken wordt u bewust van uw lichaam en de lichamelijke klacht(en) en de belastbaarheid van het lichaam. Tijdens de behandelingen werken we aan het oplossen van uw klacht(en) en, zo mogelijk, het vergroten van uw belastbaarheid zodat u weer mobiel bent en pijnvrij kunt bewegen.

Ik vind het belangrijk dat mensen zolang mogelijk actief kunnen zijn en zelfstandig en veilig kunnen bewegen zoals zij dat wensen!