Fysiotherapie  in Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen, Franeker, Drachten     Telefoon 058 - 2801525    info@fynnfysio.nl

Werkzaam op vestiging

Team

Nick Keekstra

Nick Keekstra

Algemeen fysiotherapeut

Neuro Kinetic Therapy

Dry Needling

Vitaliteitscoach

BIG registratienummer: 89920010604

Hallo, mijn naam is Nick Keekstra. Ik ben 28 jaar oud en ben sinds 2015 afgestudeerd. Al heel vroeg wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Wat is er nu mooier om mensen te helpen in een sportieve omgeving?

Naast mijn werk wat tevens een hobby is, heb ik ook andere hobby’s: Ik voetbal in het eerste elftal van CSV Be Quick Dokkum en ik houd van gezellige uitjes met mijn vriendin of vrienden.

Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om op zoek te gaan naar een oplossing voor iemands probleem. Als een klacht vaak terugkomt dan moet er meer aan de hand zijn. Hiervoor moeten we soms verder kijken dan de pijn (where you think it is, it ain’t).

Ik specialiseer me in de zogeheten functionele neurologie. Via het zenuwstelsel kunnen we opsporen waardoor blessures ontstaan. Cursussen die ik hierin gedaan heb zijn Neurokinetic Therapy (NKT) en Dynamic Neuromuscular Assessment (DNA). Ik pas ook Dry Needling toe en ik ben werkzaam als vitaliteitscoach.

Dit is gelijk het leukste aan ons vak. We kunnen alsmaar leren zodat we meer impact kunnen hebben op de vitaliteit van onze cliënten. Dit geeft enorm veel voldoening!

Ik sluit af met een advies:
Om invloed te hebben op je gezondheid is het belangrijk om er wat voor te doen! Het komt niet vanzelf - ‘Health is a four letter word – WORK’.

Hier help ik u graag bij!